Peter Flannery’s DECIMUS FATE Novels Available Now in Czechia!


We’re very happy to report that Peter A. Flannery‘s first two Decimus Fate novels are now available in Czechia! Published by Nakladatelství Triton, read on for the details.

The first novel is DECIMUS FATE AND THE TALISMAN OF DREAMS, which is published as DECIMUS FATE A TALISMAN SNŮ. Here’s the synopsis…

Decimus Fate je čaroděj, který už nepoužívá magii.

Tutor je lovec démonů, který už démony neloví.

Když je požádají o pomoc mniši ze zapadlého kláštera, kteří se stali obětí záhadné nemoci, jsou oba nuceni spolupracovat a vypraví se hledat příčinu a lék. Záhy však uvíznou v nebezpečné hře zločineckých bossů, zákeřných vrahů a bezohledných mágů, kteří čerpají svou moc z říše démonů.

Dva muži s temnou a pohnutou minulostí. Naučí se jeden druhému důvěřovat?

Here’s the English-language synopsis…

Decimus Fate and the Tutor… one a sorcerer who no longer wields magic, the other a demon hunter who no longer hunts demons. Two dangerous men, each with a dark and troubled past. When the monks of a remote monastery fall victim to a mysterious illness the two men are forced to work together. But as the story unfolds they find themselves caught in a web of danger from ruthless crime lords, vengeful assassins and evil magic users who draw their power from the realm of demons. Will Fate and the Tutor learn to trust each other or will one sacrifice the other to save his own skin?

The second novel in the series is DECIMUS FATE AND THE BUTCHER OF GUILE, which is published in Czechia as DECIMUS FATE A ŘEZNÍK Z GUILE

Fate (mág, který se vzdal magie) a Tutor (lovec démonů, který je už neloví) pátrají po dvou zmizelých mladících a jako vždy šlápnou do vosího hnízda. Zničehonic se ocitnou v boji na život a na smrt s mocným šlechticem, jeho psychopatickým synem, letkou čarodějnic, magickými asassiny a podzemními hrůzami guilských kanálů. Pátrání po pravdě je dovede až k Řezníkovi z Guile, který své oběti porcuje a v pytlích posílá po vodě do města. Ale nebezpečí hrozí i doma.

Zeno represents Peter A. Flannery in translation.

More Zeno agency news