Roger Zelazny’s TRUMPS OF DOOM Out Now in Turkey!


We’re happy to report that İthaki Yayınları has published the new, Turkish edition of TRUMPS OF DOOM, the sixth novel in Roger Zelazny‘s acclaimed, beloved Chronicles of Amber series! Here’s the synopsis for KIYAMETİN KOZ KARTLARI

“TÜM YOLLAR AMBER’E ÇIKAR…”

Merle Corey, San Francisco’da yaşayan genç ve parlak bir bilgisayar tasarımcısıdır. Fakat aynı zamanda Amber’in kayıp prensi Corwin’in oğlu ve babasının harikulade güçlerinin mirasçısı Merlin’dir. Peşindeyse onu öldürmeye kararlı birisi vardır.

Eski kız arkadaşı Julia’nın gizemli ölümü ise her şeyi daha da karmaşıklaştıracaktır. Merlin, kime güveneceğini bilemese de, artık Amber kralı olan Random ve gizemli Fiona ile güçlerini birleştirmek zorunda kalacaktır. Çünkü Gölge’de, sadece hayatını tehdit eden gizemli güçten kaçmak için değil, her iki dünyasını yok edebilecek ölümcül bir sırrı korumak için de amansız bir mücadeleye başlaması gerekmektedir.

Merlin’in geçmişine ait sırları ortaya çıkarıp zor seçimler yapacağı yolculuğu, Amber Yıllıkları’nın altıncı kitabı Kıyametin Koz Kartları ile başlıyor!

The Turkish edition was translated by Niran Elçi.

İthaki Yayınları has also published the first five novels in the series, all of which are out now.

TRUMPS OF DOOM was first published in 1985. Here’s the English-language synopsis…

Merlin knows that someone is going to try and kill him. He knows this because it’s April 30th and someone tries to kill him every April 30th. He has no idea who wants to kill him, why they want to kill him, or why they only try to kill him once a year. But this year he intends to find out and put a stop to it. 

Little does Merlin know that he is about to launch himself into an adventure full of danger, intrigue, royal politics, magic, and deceit that will take him across the multiverse and back. There is far more afoot that Merlin can imagine… and thus continues one of the greatest series ever written.

The Chronicles of Amber series is published in the UK as two omnibus editions, as part of Gollancz’s SF Masterworks series.

More Zeno agency news